Kok-inův prolog

18.08.2009 08:00

One big ČUS borcům z Přáslavic! (to abyste věděli, že nás s profilicencijou naučija aj řeči)

Po volbach do generality českyho fotbalku sem si mnul ručičky, bo nebylo jinak na světě možne to zrobit, než že k reprezentaci pude Ivanek, a to už sama prostřitelnost, prostřelitelnost, do prdele: prozřetelnost (uff) chtěla, že se aj moje vrasky - co to kecam – zkušenosti zuročija.

Enem sem si nebyl jistej, či za mnu přindu aj z Přasek a opět budu chtět nějaky info... ono se to mučeni fakt neda dluho vyderžat!

Když vas Konarsson lochta pod pažama, tož to vzyvate všechny svaty Vikingy. Pak se na to vrhnul jakejsi Jofa – pane bože! – to už mate strach, aby do vas nezačal bušit tyma hnusnyma hokejkama stejne značky, šak oni jich tam maji poschovavanych dosti. Pak zacinkal Kuliš s pokladničkou a bylo po prdeli! Ten když vybira, poctivě vybira... to pak kulite očiska z dulku a myslite, že pro vas došel fotbalovy reprezentačni duchodce Kulič (Boleslaaaav).

Nakonec jsem to pustil a slibil, že ještě nějakych par řadkuv vždycinky vypotim!

Tož před sezonkou velky třesk. Jednymu posbirali hračky (nebo to byly berle?) a ten se bez nich nepohne (nebo neohne?), tož jim dal vale a místo brčka cucá za lajnou nanuky. Prozpěvuji tam na něho chvalozpěvy, a tak čekam na prvni omšu v kosteliku svatyho nevimkeho. Vstoupi do sině slavy :-)

Z tech berli asi narobili hačky, čarky, pomlčky, splavky, oluvka a polecajty (el capitano) a tak včil jezdi po kraji jak syrař na koze a zkouši prej sumce... se v tym vyznejte.

Dalši z nich si už aj tak dochromanou haksnu ještě vic naremploval když snad kdesi v Řecku ploval a tak ho zkušali v jakemsik maloklubu. No, neuspěl, Navratil sa :-) a naposledy bochal sluzbicku...

Na středu zalohy maj noveho neskutečně uběhaneho (ukecaneho?) borca! Jen za posledni utkani naploužil teho vic než za tři sezony dokupy a esliva ho ještě někdy daji do kupy, tak sem zvědavej, kde se vokaže!

Par novych borcuv sesbirali a nacpali jim ksichty do prukazek, už v minulym utkani se dva takovi vobjevili! Jen se jim přes to plexisklo asi blbě hlavičkuje.

O ostatnich se rači nezmiňovat, bo ještě ňa to všechno boli a nerad bych riskoval dalši treninkovou jednotku na mym už tak dost pocuchanym těle.

Borcum přejeme hodně uspěchuv a velky navštěvy na domacim stadionku. Kdo přindete během podzimku, budete mit možnost shlednut na ně z vršku. Enem dajte pozor ať si při tem nenabijete držku (kdybyste padali) a udržte nervy na uzdě, abyste nedopadli jak jeden Kozina z vedlejší dědinyv prvni B, co už ve startovacim mači vyfakoval (pardon) vyfasoval kartonek barvy všeobecně zname jako draždidlo bykuv :-)

 

Nikam nefičte, zvostaňte tady a ja zas brzo pošlu nějaky info.

Zpět

Vyhledávání

FK Přáslavice © 2008 Všechna práva vyhrazena.