Kok-in prognostik

25.03.2009 13:59

... a tož nám co nevidět (teda doufám, že pak nebudu říkat „rači nevidět“!) začne jarní část sezonky fotbalové. Když sem si tak hryzal nehtíky domnívajíce se, že chrópu chutné holomócké tvargle a chlašču na to pravou rakouskou nápoj :-), napadlo ňa, že bych zrobil krom prezenčky nějakó tu stalinistickou prognozku.

Vzal sem tužku, uďál dvě čáry a měl sem tři díly. Teda správnějc řečeno, tři kósky tabulky (žádná čokoláda, to se vrrr!). Vrch je TOP 5, střed je voničem, a konec je důležitej (tzv. LOW 5) :-) První pětka jsou manšafty, co vedou tabulku a mohly by za určitých okolností na jaře pokračovat v dobře rozejtym podzimku, středík vynecháme a pak nás interesuje už jen poslední pětka, která jak vidno bude hrát vo záchranu!

Informace hovoří jasně (stejně jako úkol!).

Tým

Utkání doma

Utkání venku

Low 5/(z toho doma)

Top 5/(z toho doma)

Přáslavice

6

5

4/1

4/4

Pňovice

6

5

3/2

5/3

Náměšť

5

6

4/2

4/2

Lužice

5

6

4/1

5/2

Nemilany

6

5

3/3

4/2

Celá fajfka (z čínskýho fajf, jakože pět!) se mezi sebou na jaře utká ve spoustě mačů! Přáslavice, Náměšť a Lužice nastoupí v boji proti svym konkurentum celkem čtyřikrát, Pňovice a Nemilany pak třikrát. Přáslavičtí borci na tom moc nevydělají, páč jen jednou v takovém utkání budou hrát doma (to musí poctivého uřvaného přáslavického fanouška hrooozně mrzet!), stejně jako oni jsou na tom borci z Lužic. Pňovice a Náměšť nastoupí doma dvakrát a jen Nemilany mají 100% úspěšnost, bo hrají doma se slabčáky pokaždé :-)

Z vopačnýho konca, z té jelitní :-) pětečky (pokud se tam dá Týnec vůbec počitat, páč ten je sám vo sobě divnej!)... je to už vo něčem jinym. Přáslavice hrajó všechny čtyry špíly doma, vostatni sou na tym mnohem hůř. Pňovice doma hostí tři z pěti favoritů, Náměšť a Nemilany dva ze čtyř a Lužice dokonce jen dva z pěti! Díky za ty dary, že už nepotkáme Štarnov :-)

Úkol to nebude vubec jednoduchej, ale při troše té snahy by se to dalo zvládnout :-)

Tak fičte a já se zase někdy vynořim!

 

Přečteno krát.

Zpět

Vyhledávání

FK Přáslavice © 2008 Všechna práva vyhrazena.