Kok-in o zdraví

10.04.2009 08:35

Dyž sa to sere, tak sa to má posrat aspoň řádně! No a dyž sa to sere řádně, těžko sa s tím bojuje...

Pohroma za pohromů stíhá naše borce, keři si už zvykli, že musijá byt pozorni, bo só v centru teho fotbalovyho děni. V ten samé deň, kdy se rozkévali a rezignovali na své reprezentační funkcije, dostalo sa jim zjištění, o kere asi ani nestáli.

Že sa Řízkovi stalo cosik nepřijemneho věděli všici mistni. Druhy plejer to však cele jaksi uspěšně tajil (nebo to jen předem neřekl?). Hned po Rezeňovi se teda ozvalo Kunďasisko s tym, že jeho koleno mu dává „TEMPORARY BAN“ (pro tych, co nemajů STANAG volně přeložíme jako dočasná stopka!), a to minimálně na dobu dvou týdnů... No což, šak sme Lužice s Vilémovem zvládli na podzim aj bez něho :-)

Od Kunyho je odvislá hra v zaloze, což nam pusobi v současnosti nejvice problemuv. Ale když je Duchodce v takove životni fazoně, nemame sa snad čeho obavat!!! :-) Je to skoro doktor, ku*va, Ježkolékař, tak si tam s tim nejak poradi, ten jeden z našich největších hvězda :-) Kunďasovo pozici zaujme Davig.

Pokusim-li se podivat nezkušenym vokem na situaci, kera v Přaslavicách je, začinam mit pocit, esliva tam nezačali ujížďat na nejakych karamelkach!!! On ten jejich trener nevi už, co by jim naordinoval a esli sa ještě platí tych třicet peněz za podložku na recept, tak by si na tym mohl aj namaznut kapsu u trika! Navic ma v manšaftu borca, co s tym iontovokoktejlovym praškem přide prakticky každej den do kontaktu... Zatim to na něm nenechava žadne viditelne znameni, ale kdo vi, jak se to ti přebarveni, co pomahaji a chrni, naučili maskovať!

Esli jim dava zobať nejake bobulky, pak sa nemože divit, že sa mu to tam hrótí... Kvitko zlomené, Kuny skorozlomené, Řízek zlomené... dalši borci s dychacima problemama :-) Ono sa řiká, že na posranyho aj hajzl spadne, ale tady přestavujou komplet celou socialku!!! Sponzoruv by na to měli dost, len sa nekeří rozhodli nepřispět už vice (téhle politice? co to kecam...)! No esli vidijá to co já, tak sa jim nemožeme divit, na tom hřišťu to pak vypada, že sa na tych prachach sjížďajů :-) Lepši by bylo sehnať jim nejakeho dojiča či insperminatora :-), kery by jim lifroval bilou tekutinu (jasné že mliko!) a ty kostřičky by sa jim spravily. Ono už na soustruhu bylo hned vidět, kdo chtěl sahat po jogurtu a kdo bral paštiky, salamy a další nechutnosti :-)

Teď o vikendu se na ně jedu podivat do Lužic. Netušim, zda tam potkam sve srbske kamarady, ale pro hostujici borce by bylo najlepši, kdyby Lužice už nebyly jako bejvaly :-)

Tak fičte a ja se zas někdy vynořim.

 

Přečteno krát.

Zpět

Vyhledávání

FK Přáslavice © 2008 Všechna práva vyhrazena.