Kok-in o vývoji

22.04.2009 07:30

Minulej tejden sem měl pohovor! Na létající kobereček si ňa předvolali funkcionáři. Prej proč píšu a hodnotím tak tvrdě? Ale dyť já sem na vás šecky ještě mírnej! Já neřeknu křivýho slova, když to nejni pokřivená pravda :-)

Za Chomótov sem vás nikeho chválit nemohl. Za Lužice to bylo lepšejší, ale zas jen první půlku, bo tu druhó ste totálně zesrali... Možná ste fakt potřebovali držkovó, aby ste si vyčuchli, že mosite zabojovat ve chvilách, kdy vam teče do botek... Furtum furt ste měli pocit, že všichni só bosky, enem vy máte botky přes rameno a nic sa nemože stat!

Vemte podzim, po pěti mačich bylo 9 bodů... a teď? Za štyry kola enem 1 bod! Nebejt teho Vilemova, tak bylo kulovy, Nalezenec!

Ale ten Vilemov, to ste mně, kluci, radost uďáli... Ta bojovnost, ta jiskra v oku, ta touha, ta zaoblená prdelka...? !!! To sme jinde, zpátky!!! Soráč, znova... ehm... no prostě, bylo to bezva. Hráli někeří padlí aj mrtví, bojovalo se, zbraně řinčaly! Vo tym to je!

Tohle chce vidět přáslavickej Drkota, teda fanoušek, kerej přinde na Banik, vlastně na FK! A dófám, že toto samy předvedete o víkendu Těšeticám a potym Bystřičákům! Ať je nějaká švanda.

Po vočku váš sleduju aj na tréninkách, makáte, nebojíte sa teho a ono to přinde, to nemám Obamu, teda vobavu! Jen tak dál...

Tak fičte a já se zas někdy vynořim!

 

Přečteno krát.

Zpět

Vyhledávání

FK Přáslavice © 2008 Všechna práva vyhrazena.