Kok-in o mimozemšťanech

30.03.2009 14:11

Tak nám to jaro pěkně začalo! Páč sem našinec a rozumím temu fotbalu, sleduju šecičko, na co si jen vzpomenete. Proto tež vim, jak to naše repre vedla... Pro největšího kinga (jako mě!) začalo totiž jaro teprv prvnim mistrovskym zapasem našich borcův...

Tož jak pravím, každá rada drahá a proto to taky ten Rada asi tak masti! Podle hajzlpapirovejch prognoz sme měli rozhodně na vic a předvedeny vykon je slibem do budoucna - slibem, že už to nikdá lepčejší nebude, dokud on tam bude. Dle sprostonarodniho rčeni „čim vic pruhu, tim vic adidas“ mužeme klidně tvrdit „čim vic utočniku, tim věči blamaž“! On sice Rada básnil, že hráli na dva strajkry vpředku, ale už jaksik zapomněl, že ne každej z nich měl tři metry! Navic Jenda byl jen jeden (dokázal sem to s nim jenom jáááááá!). Když už máme zalohu na tři věci (ano, ta třetí je to nejsprostější, co jste mohli kdy slyšet!), tak je lepši ju rovnou překopavat!

Bohužel se v podobnem duchu odehrálo i naše utkání v Uničově. Místní borci znalí významu slova fotbal (asi jim někdo vysvětlil, co že to vlastně je!) hráli a naši se kolem nich v první puli potloukali. No vejlet to byl hezky a pan Tyrš by z nás měl jistě radost! V druhe pulce už to vypadalo trochu jinak, bo místní se malinko unavili a i drtive vedení jim jistě ubralo na megasnaze.

Hned na počatku se totiž vrátil direkt z pátečniho přáteláku s našima dorostencema. Takhle si hraje kocour s myšou (ne Mišou, aby zase nebyly nějaký kecy!). Pohonili nás pěkně. Než sme se na začátku rozkukali, vlítli do nás jak do slepic na dvorku a když sme konečně zjistili, jak vysoke že je vlakno uměleho hřiště a kolik gumovych kousku každe z nich odděluje od souseda, prohrávali sme 3:0. Pak se z nás pěří pomalu usadilo a začalo to vypadat aj z naši strany.

Co bylo pozitivního na celém zápase? Krom nandrolonoveho testu všech borcuv zjištění, že i v kanonádě obstojí oba naši golmani a jsou schopní vytasit se s nemalou zásobou zákroků made in „extra vysokej kvalita“ :-) Po utkání se hned zjišťovalo, co že je to za kluky a esliva by nechtěli chytat nějakou vyšší soutěž. No dali jsme jim vale už jen proto, že jednu naši megastar chce kupit kdosik jinačí!

V prvním utkání se nám představila nová posila David Gaj, kereho zna po včerejšku cely kraj :-) Myslim, že na středu zálohy rozhodně neudělal ostudu sobě ani své škole, kvalita byla poznat a i na stoperu zahral vytečně! Obrana složena ze samych zkušenych borcuv odolavala ve druhem polopatě :-) mnohem lépe. Možná i Wazi bude rád, když se posune kamsik vpirjod!

Duležitější však je, aby naši borci neklesali na mysli (ani na ocasli!) a uvědomili si, že to uskupení mimozemšťanu, ktere proti nim v neděli hrálo, bylo cosik mimořadneho, co se nevidí každej den. Tento soupeř totiž v pohodě poráží rozdílem třidy aj účastniky I.A třídy :-) V neděli asi nebyli komplexní :-) a tak sme uhrali docela lichotivy vysledek :-)

Uterní utkání bude možná pro nepřizeň osudu, co to kecám – počasí samozřejmě – odehráno a nezbyde než se připravit na umělé trávě naší, s krátkym vlasem. Každopádně v sobotu uvidim rád každeho solidniho Fanouša na hřišču!

Tak fičte a já se zase někdy vynořim!

 

Přečteno krát.

Zpět

Vyhledávání

FK Přáslavice © 2008 Všechna práva vyhrazena.