Kok-in bilancuje

25.05.2009 13:26

Ňákou dobu jsem byl skryté... sondoval jsem vokolnosti a situacu kolem a kolem!

Za poslednich pár kol se uďálo aj událo hodně. Přáslavičtí borci se vobuli do bačkor a promítnuli to aj na plac fotbalovej, výsledky hovořijá za fšecko. Co ale hraje do karet celkem dost je i faktum, že ostatni manšafty nějak nechtějí sbírat body!?

Velkej Týnec jede z vrchu dule, ale nejak si necháli zataženó ruční brzdu, Bystřica se Štarnovem na jaře valí aj válí, Chomótov s Těšeticama jedó tak po svojimu a Nové Hradečné se teda nijak extrovně nedaří – body dělá hlavně doma (čemu se divim, co?), Těšetice překvapujó, Nemilany provedly kádrovou přestřelku a funguje to (mládež mají dobrou tož je kde brat!), Babice s Doloplazama snad prodávají kdekomu kdeco, Lužice si taky umí nekerý výsledky pohlídat a Pňovice, Vilémov a Náměšť – to už je na pováženou (a že to nevážim na decimálce!).

Vono by se nakrásně mohlo stat, že Vilémov sotva vylezl vejš, pude zas rychle dolu. Ne že bych tím chtěl ukazovat, jak só Přáslavice za vodó, ale přece jen uďáli kus práce a posbíraly body, kery se nyčko zuročujou, k záchraně totální tak chybí už málo...

Terno by bylo zbavit se dvou much v jedný tabulce jednó ranó... kdyby nakonec doplňovaly vyšší sótěže dva manšafty, myslim, že by si to Bystřica nenechala ujít :-) aj ten poplatek do kasy okresniho (když okresy neexistujó ož koli rokův!) fotbalovyho svazu by hodila celkem v pohodě, no ne?

V Nemilanech se bude hrat vo sobotě celkem o hodně. Kdo přinde, myslim neprohópi. A pěkná divočácká kulisa by utání sekla. Kdyby se zadařilo bodovat (s tim tam určitě pojedó), bylo by to super!

Enem sa divim, že ještě nikdo nerozhodl (jako skorem každé rok), že sa posledni dvě utkání budó hrát ve stejný časy, aby nebyla mejlka a někdo si pak nestěžoval, že ten, co se udrži a hrál v nedělu, byl na tym lepši než jeho konkurenti...

 

Tak fičte a já se zase někdy vynořim.

Zpět

Vyhledávání

FK Přáslavice © 2008 Všechna práva vyhrazena.