Hodnocení sezóny 2009/2010 mladších žáků

16.05.2010 12:35

Před začátkem této sezóny asi nikdo nečekal, že naši nejmladší na konci sezóny budou na 1. místě (statistika - 12 zápasů, 11 vítězství, 1 remíza, skóre 106:30, 34 bodů, průměr 9 vstřelených branek na zápas). Toto umístění není náhodné, ale naprosto zasloužené za což můžeme poděkovat všem našim mladším žákům a celému realizačnímu týmu, kteří se o to zasloužili. Důležitým faktorem před samotnou sezónou bylo sloučení mladších a starších žáků našeho klubu se Sokolem Doloplazy. Jelikož oba týmy neměli dostatek hráčů v těchto mládežnických soutěžích, aby se mohli samostatně přihlásit do sezóny 2009/2010, došlo k dohodě mezi oběma kluby a naši mladší hráči hrají II. třídu pod hlavičkou Doloplaz, samozřejmě pod vedením našich trenérů na hřišti v Přáslavicích a starší žáci v Doloplazích pod vedením jejich trenérů. V průběhu celé sezóny hráli atraktivní, bojovný a velmi pohledný fotbal na který přišla spousta fanoušků, určitě stoupla návštěvnost diváků na jednotlivá utkání oproti předcházejícím sezónám a v některých případech dokonce převyšovala návštěvnost utkání mužů, nejenom počtem diváků, ale mnohdy i vynikající atmosférou.

Naši mladší žáci odehráli v neděli 16. května 2010 poslední vítězné domácí utkání této sezóny a můžeme hodnotit, že výkony našich nejmladších hráčů jsou velkým příslibem kopané pro oba kluby do budoucna.

S konstatováním, že to byl velmi dobrý tah (převzato od Karpova nebo Kasparova), vedení klubu děkuje všem za velmi úspěšnou sezónu.

Nyní naše nejmladší talenty čeká dvojzápas s vítězem skupiny B „TJ Štěpánov“ o pohár OFS Olomouc.

 

 

Zpět

Vyhledávání

FK Přáslavice © 2008 Všechna práva vyhrazena.