Fórum

Datum
Vložil
Titulek

pro hráče

Pokud není parta mimo hřiště, tak jak to má vypadat na hrišti? Fotbal je kolektivní sport a pokud není kolektiv není fotbal. Vypadá to, že jen staří ví, o čem tady píšu!!!!!

Datum
Vložil
Titulek

Pňovice

Jsem rád, že mužstvo prokázalo určitou sílu, když dokázalo otočit nepříznivý stav 0:1 na poločasových 2:1. Druhá půle kde jsme se snažili výsledek udržet už moc fotbalové krásy nenabídl. Výkon domácích zůstal za očekáváním oproti minulému týdnu. Důležité jsou v naši situaci hlavně body a ty máme.
Jen mě mrzí, že se po zápase ukázalo, že v mužtvu není dobrá parta. Zasvěcení ví. Co ovšem považuji za vrchol drzosti je věc ohledně občerstvení. Nebudu se radši více rozepisovat, protože už se mi zase dělá špatně z toho jak to u nás funguje.

Datum
Vložil
Titulek

Nemilany

Tak máme za sebou ostrý start, bohužel neúspěšný. Všichni jsme tajně doufali, že urveme nějaký bod, bohužel soupeř potrestal naše chyby a mi jsme nebyli schopni dát gól. Jen doufejme, že se naši střelci rozestřílí už v příštím zápase, v kterém půjde o hodně. Snad přestaneme trefovat tyčky, břevna a nenecháme vyniknout soupeřova brankáře. Pokud budeme podávat výkony jako v druhém poločase, bojovné a houževnaté, snad přijdou i body. Hodně štěstí nám všem!

Datum
Vložil
Titulek

Re: úterý

Další trenink je v pátek od 17:00 hod.

Datum
Vložil
Titulek

Re: úterý

Čau Přemo,Čau Kuny,Čau Kvitáčku,moc mě mrzí co tady fanouškové čtou co se v klubu děje a jaká je situlace v klubu.Jelikož jsem bývalý Přáslavičák tak by mě moc mrzelo kdyby Přáslavice sestoupily.Po doplnění kádru,Kunym,Perutkou uzdraveným Kvitákem jsem přesvědčen,že na to máte a upřímně Vám držím pěsti.Bylo by škoda, aby jste jezdily někde hrát 4 třídu.Všeci dobře víme,že je lepší hrát derby s Doloplazama, Bystřicí nebo Týncem a né jezdit někde do Šumvaldu nebo Dálova,Tršic atd.Je to lepší jak pro Vás i Fanoušky.Neřešte tady před začátkem soutěže tyto dohady a semkněte se jako mančaft a vlítněte na to od prvního zápasu.Borci držím Vám všem pěsti a přeji PŘÁSLAVICKÉMU FOTBALU aby brzo hrál zpátky tu druhou třídu!!!! Ještě jsem chtěl info pro ostatní:Byl jsem svědkem zímní přípravy Přemy,Kunyho a rehabilitace Kvitáka a musím říct,že všichni dělali vše proto aby byly připraveni na sto procent od prvního zápasu. Tak ještě jednou držím pěsti a vše nejlepší do jarních bojů!!!!

Záznamy: 41 - 45 ze 476

<< 7 | 8 | 9 | 10 | 11 >>

Vyhledávání

FK Přáslavice © 2008 Všechna práva vyhrazena.